Big Data in de publieke sector

Big Data in de publieke sector

Op 17.09.2018

Bij Amsterdam

Geplaatst door International Management Forum

info@imf-online.com

+31 (0)40 246 0220

http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/big-data-publieke-sector.php

Categorieën: Opleidingen, Big Data

Hits: 2154


Big Data in de publieke sector

Big Data biedt ongekende en onbegrensde mogelijkheden voor publieke organisaties
Big Data biedt de publieke sector veel kansen. Een innovatieve inzet van Big Data draagt bij aan de oplossing van de vele uitdagingen van dit moment. Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat een slimme inzet van Big Data de Europese publieke sector jaarlijks 150-300 miljard euro kan besparen. Uit ander onderzoek blijkt dat publieke organisaties die gericht inzetten op Big Data toepassingen het significant beter doen. Toch zijn er nog (te) weinig publieke organisaties die concrete plannen hebben met Big Data. Wilt u meer weten over de voordelen en toepassingsmogelijkheden van Big Data voor uw eigen organisatie en u laten inspireren door succesvolle cases, dan is dit de opleiding voor u!

Big Data succesvol inzetten in de publieke sector
De toepassing van Big Data gaat een belangrijke rol spelen bij de vernieuwing van de publieke sector, bv. op het terrein van de zorg, duurzaamheid, mobiliteit, fraude en criminaliteitsbestrijding. Organisaties in de publieke sector zijn daarnaast snel aan het digitaliseren. De hoeveelheid en diversiteit aan data waarover uw organisatie dan zal beschikken is ongekend. Door deze data o.m. te verrijken en continu te analyseren en te evalueren beschikt u over een geweldig hulpmiddel om inefficiënties te ontdekken, uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en directe kostenbesparingen te realiseren.

Doelgroep
Deze 5-daagse Big Data opleiding is specifiek opgezet voor professionals vanuit beleid, praktijk, onderzoek en informatiemanagement binnen de (semi) publieke sector, zoals managers en bestuurders, beleidsmanagers, informatiemanagers en managers sociaal domein. Meer specifiek denken wij aan Big Data projectmanagers, BI-managers, IT managers, innovatie managers, data-analisten, business analisten, data warehouse analisten e.a.

Opzet van de opleiding
Als er één sector is die kan profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van Big Data dan is het wel de publieke sector. Vandaar dat wij speciaal voor publieke organisaties deze boeiende en inspirerende 5-daagse Big Data opleiding hebben ontwikkeld. Op de laatste dag past u de theoretische en praktische kennis, die u in de voorgaande 4 dagen hebt opgedaan, toe binnen uw eigen organisatie. Op basis van uw eigen data gaat u namelijk samen met de docenten aan de slag. U zult zien dat u naar huis gaat met tal van nieuwe inzichten en vele besparingsmogelijkheden!

Data
De Big Data in de publieke sector opleiding bestaat uit 5 dagen en vindt plaats in Amsterdam.De data zijn als volgt:

Big Data in de publieke sector – opleiding I

Big Data in de publieke sector - training II

 

De lesdagen starten om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

 

Kosten
De kosten van deze 5-daagse Big Data in de publieke sector opleiding bedragen € 3.580,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lunches.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website:

http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/big-data-publieke-sector.php

Of neem contact met ons op via 040 246 0220 of info@imf-online.com.