Internet of Things (IoT) in de praktijk

Van 18.09.2018 09:00 tot 21.09.2018 17:00
Categorieën: Data Science
Hits: 137

Internet of Things (IoT) zal de komende jaren explosief groeien

Met een steeds toenemend aantal devices en producten die verbonden zijn met het internet is het thema Internet of Things (IoT) niet meer weg te denken in organisaties. Alleen organisaties die de mogelijkheden van Internet of Things (IoT) omarmen, kunnen een voorsprong behalen in de markt. Om van een IoT business case naar een werkende implementatie (in de primaire processen) in uw organisatie te komen, moeten evenwel veel stappen worden gezet en keuzes worden gemaakt.

 

Internet of Things (IoT) – succesvol toepassen in uw organisatie

In deze unieke 4-daagse training nemen wij het hele IoT proces met u door; van het aansturen van het device, het verwerken en analyseren van de real-time datastroom tot en met (het voorbereiden van) de implementatie en de daadwerkelijke realisatie van een werkende IoT oplossing. De trainers belichten verschillende invalshoeken, te weten de business case (hoe kunt u waarde creëren en hoe kunt u deze toepassen?), architectuur (inrichtingskeuzes, opzet van de oplossing) en implementatie (tools en techniek).

 

Internet of Things (IoT) – praktisch realiseren

Gedurende de training wordt gewerkt aan het daadwerkelijk realiseren van een werkende IoT oplossing. Microsoft Azure wordt ingezet als een voorbeeldtool. Veel van de keuzes die benoemd worden, zijn evenwel net zo relevant voor andere tools en platforms. Doordat u kennis opdoet van de bouwstenen en componenten van Microsoft Azure en ervaring opdoet met een werkelijke oplossing, krijgt u de inzichten die nodig zijn voor het maken van uw eigen keuzes. Daarmee is deze training ook een uitstekend vertrekpunt voor een tool selectieproces.

De praktijkgerichte en intensieve IoT in de praktijk training bestaat uit 4 lesdagen en wordt in Utrecht georganiseerd. De lestijden zijn van 09.00 uur - 17.00 uur. U kunt op de volgende data deelnemen:

 

IoT in de praktijk – training I

  • 18 + 19 + 20 + 21 september 2018

 

IoT in de praktijk – training II

  • 12 + 13 + 14 + 15 november 2018