Internet of Things (IoT) Foundation certificering

Op 13.02.2019
Categorieën: Data Science
Hits: 488

Internet of Things (IoT) - de fysieke wereld online beheersbaar maken

Volgens internationaal onderzoek is 85% van alle organisaties van plan om Internet of Things (IoT) op korte termijn te gaan inzetten. De reden hiervoor is hun behoefte aan innovatie en bedrijfsefficiëntie. Velen zijn wel bekend met de term IoT, maar weten niet wat IoT voor hun organisatie kan betekenen.

 

Maar wat is Internet of Things (IoT) nu eigenlijk? Forrester Consulting zegt bijvoorbeeld: "IoT bestaat uit slim verbonden apparaten ('dingen') die organisaties gebruiken om beter zicht te krijgen op de identificatie, locatie en stand van producten, transacties en mensen om zo effectievere en snellere beslissingen te kunnen nemen om de interactie met klanten te verbeteren". Sommige van deze 'dingen' meten alleen iets, sommige verzamelen, sommige sturen commando's en weer andere 'dingen' doen dit allemaal. Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze allemaal via internet met elkaar verbonden zijn en gegevens uitwisselen. Wilt u weten wat IoT voor úw organisatie kan betekenen en wat de voordelen en uitdagingen zijn? Dan is deze unieke IoT training voor u de juiste start!

 

Internet of Things (IoT) - concrete mogelijkheden voor uw organisatie

Vrijwel iedereen verwacht dat IoT de komende 5 jaar explosief zal groeien. Veel organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden om IoT in te zetten om hun producten slimmer, hun processen efficiënter en hun dialoog met de klant effectiever te maken. Een groot aantal organisaties is inmiddels al bezig met IoT, maar worstelt nog met tal van vragen.

 

Welke stappen kunt en moet u nu zetten om met IoT aan de slag te gaan? In deze actuele IoT training krijgt u onder meer inzicht in IoT in relatie tot Big Data. U krijgt tips hoe u uit de enorme stroom data die slimme apparaten aanleveren de juiste conclusies kunt trekken. U leert wat de rol van de Cloud is in IoT oplossingen en welke security en privacy risico's IoT met zich meebrengt. U leert verder wat de mogelijkheden en grenzen zijn van IoT en waar u tegenaan loopt qua regelgeving en techniek. Al uw vragen worden beantwoord mede aan de hand van inspirerende IoT toepassingen in de praktijk. Na afloop van deze 3-daagse certificerende training bent u in staat de juiste en gefundeerde beslissingen te nemen op het gebied van IoT.

 

Internet of Things (IoT) - voor wie?

Deze 3-daagse certificerende IoT training is bedoeld voor business development managers, IT service managers, risk managers, Business Intelligence (BI) managers, big data managers, data scientists, IT project en programma managers, informatie managers, business analisten, informatie- en enterprise architecten, innovatie managers, facility managers, applicatie consultants, business process architecten, enterprise architecten, solution architecten en technology consultants.

 

Data

De Internet of Things (IoT) Foundation training bestaat uit 3 lesdagen. De lestijden zijn van 09.00 uur - 17.00 uur. Alle dagen vinden centraal in het land plaats op de volgende data:

Internet of Things (IoT) Foundation – training I

  • 13, 14 en 15 februari 2019

Internet of Things (IoT) Foundation – training II

  • 12, 13 en 14 juni 2019

Kosten

De kosten van de 3-daagse Internet of Things (IoT) Foundation training bedragen € 2.680,- (excl. BTW) per persoon incl. koffie/thee, alle lunches, documentatie, het officiële IoT Foundation boek (t.w.v. € 150,-) en de kosten van het IoT Foundation examen (t.w.v. € 190,-). U dient zelf een laptop mee te nemen voor gebruik tijdens de training.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website:

https://www.imf-online.com/partner/bi-kring/internet-of-things-iot-foundation-certificering.php

 

Of neem contact met ons op via 040 246 0220 of info@imf-online.com.