Big Data Steward

Op 06.03.2019
Bij Utrecht
Geplaatst door International Management Forum
+31 (0)40 246 0220

 

(Big) Data Steward – spil in de data-driven organisatie

Big data verandert de rol van de Data Steward in de organisatie. De Big Data Steward is een breed georiënteerde data specialist, vraagbaak voor allerhande data-gerelateerde vragen uit de organisatie en voortdurend op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden van databronnen. De Big Data Steward kent de processen van het bedrijf, kent de databronnen en kent de organisatie en haar klanten door en door. De Big Data Steward combineert organisatietalent en technische datakennis tot een innovatieve functie en is de spil in de data-driven organisatie. Uit tal van (internationale) onderzoeken blijkt dat hoe meer bedrijven zich karakteriseren als data-driven, des te productiever en winstgevender ze worden.

In deze Big Data Steward training leert u vooral een Big Data beleid en Big Data strategie te ontwerpen. U leert hoe u methodisch innoveert met Big Data en hoe u de kwaliteit van een Big Data systeem kunt beoordelen. U adviseert de data teams over de beste analyses en presentaties en u weet welke databronnen belangrijk zijn voor uw organisatie. U leert de trends in de markt te ontdekken en hoe u daarop moet inspelen. U leert uw organisatietalent en technische datakennis te combineren op basis van praktische kennis en vaardigheden die u al eerder heeft opgedaan. Wij gaan ervan uit dat u de nodige kennis van data-analyse hebt.

 

Data

 

De Big Data opleiding bestaat uit 3 lesdagen en vindt plaats in Amsterdam. De lesdagen starten om 09.30 uur en eindigen rond 17.00 uur. U kunt op de volgende data deelnemen:

Big Data Steward - training I

  • 6, 13, 20 en 27 maart 2019

Big Data Steward - training II

  • 31 mei + 7, 14 en 21 juni 2019

 Big Data Steward - training III

  • 4, 11, 18 en 25 november 2019

 

Kosten

 

De kosten van deze 3-daagse Big Data opleiding bedragen € 2.480,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunches, het uitgebreide lesboek en het Big Data Foundation examen (t.w.v. € 200,-).

 

Meer informatie

 

Kijk voor meer informatie op onze website:

https://www.imf-online.com/partner/bi-kring/big-data-steward.php

Of neem contact met ons op via 040 246 0220 of info@imf-online.com.