Certified Business Intelligence Professional (CBIP) schriftelijke cursus

Op 20.09.2018
Hits: 1042

 Certified Business Intelligence Professional (CBIP) cursus

Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter. Ook als u niet gecertificeerd wilt worden is deze Business Intelligence cursus een absolute kennisverrijking. De cursus gaat verder en dieper en is breder dan de eisen die aan de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) certificering worden gesteld. Er wordt ook gekeken naar de situatie in Europa en er worden praktijkvoorbeelden aangehaald die de West–Europese situatie typeren.

Om u optimaal te kunnen voorbereiden op de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examens is, naast relevante werkervaring, een goede theoretische onderbouwing van belang. De schriftelijke cursus biedt u de optimale theoretische onderbouwing. Wanneer u de CBIP examens af wilt leggen, dan raden wij u sterk aan om ook de aanvullende 3-daagse CBIP examentraining te volgen en de aanbevolen literatuur te lezen. Als u zich niet wilt laten certificeren kunt u alleen de schriftelijke cursus volgen.

Data
De cursus gaat op 20 september en 18 oktober 2018 van start. Op de deze data kunt u de eerste les van de tegemoet zien. Vervolgens sturen wij u elke week een les toe. Aangezien het een schriftelijke cursus betreft, is het ook mogelijk op een ander moment te starten. U kunt uw gewenste datum aangeven op het inschrijfformulier. Voor de bestudering van een lesdeel moet u rekenen op een studieduur van plm. 4 uur. Aan het eind van de cursusperiode ontvangt elke cursist een Certificaat van Deelname.

Kosten
De kosten van deze schriftelijke cursus Business Intelligence bedragen € 2.480,- excl. 6% BTW.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website:

http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/Certified_Business_Intelligence_Professional.php

Of neem contact met ons op via 040 246 0220 of info@imf-online.com.