1 item tagged "BI-kring"

 • Opleidingen op het gebied van Data Science & Business Intelligence

  Opleidingen van IMF Academy op het gebied van Data Science & Business Intelligence

  Om u op het gebied van Data Science & Business Intelligence te blijven ontwikkelen, biedt BI Kring u vanaf heden, in samenwerking met IMF Academy, een aantal interessante opleidingen aan. IMF Academy ontwikkelt en organiseert al meer dan 30 jaar actuele (post-HBO) opleidingen, (certificerende) trainingen en distance learning cursussen met onderwerpen als BI, Internet of Things (IoT), Data Science, Big Data en Artificial Intelligence (AI).

  Bent u geïnteresseerd in een van de onderstaande opleidingen, wilt u meer informatie over deze opleidingen of u direct inschrijven? Dat kan hier!

  Data Science & Business Analytics

  In deze 10-daagse opleiding (met academisch certificaat) leert u met name data te interpreteren op business relevantie en deze te vertalen naar innovatieve producten en diensten.

  Data Science voor niet-Data Scientists

  In deze 4-daagse training leert u als zakelijke gebruiker business data te analyseren, te interpreteren en te visualiseren met behulp van geavanceerde self-service tools.

  Certified Data Science Professional

  Deze unieke Nederlandstalige opleiding leidt u in 10 dagen (plus 2 examendagen) op tot Certified Data Science Professional.

  Business Intelligence Professional

  Deze Business Intelligence (BI) cursus is actueel, diepgaand en een aanrader voor elke business intelligence en data professional.

  Data Foundation

  De 3-daagse Data Foundation training is een must voor alle professionals die in hun werk met data te maken hebben en hiervoor de nodige kennis en kunde willen ontwikkelen.

  Data Steward

  In deze 5-daagse training wordt u opgeleid tot (Big) Data Steward, de spil in de data-driven organisatie.

  Artificial Intelligence (AI) in de praktijk

  Een 4-daagse opleiding waarin alle kennis aan bod komt om met Artificial Intelligence (AI) in de praktijk aan de slag te gaan: de technologie, praktische toepassingsmogelijkheden en implementatie van AI.

  Certified Data Engineering Professional (CDEP)

  In deze 12-daagse Nederlandstalige opleiding (incl. examen) wordt u opgeleid tot gecertificeerd data engineer.

  Certified Data Management Professional (CDMP)

  In deze 4-daagse data management professional training wordt u (mede) opgeleid voor het onafhankelijke, wereldwijd erkende CDMP (Certified Data Management Professional) examen van DAMA International.

  Data Expert

  De 6-daagse Data Expert training is een must voor alle professionals die in hun werk met data te maken hebben en hiervoor de nodige kennis en kunde willen ontwikkelen. U leert zelf data bewerkingen en data analyses uit te voeren.

  Bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande opleidingen, wilt u meer informatie over deze opleidingen of u direct inschrijven? Dat kan hier!

EasyTagCloud v2.8