1 item tagged "Rubrik"

 • Rubrik is data resilience leider in nieuwste Forrester report

  data science rubrik

  Rubrik is data resilience leider in nieuwste Forrester report

  In de nieuwste editie van het Forrester Wave-rapport over Data Resilience Solutions is Rubrik benoemd tot leider. De aanbieder op het gebied van multi-cloud data control kreeg zelfs de hoogste score toegekend op het gebied van strategie.

  Forrester heeft tien vendoren geëvalueerd op basis van veertig criteria, die weer zijn onderverdeeld in drie categorieën: huidige aanbod, strategie en aanwezigheid in de markt. Rubrik behaalde de hoogst mogelijke score op het gebied van strategie en security.

  'Rubrik past bij bedrijven die erop uit zijn om hun data resilience te vereenvoudigen, moderniseren en consolideren', aldus het rapport. Rubrik wordt omschreven als een ‘eenvoudige, intuïtieve en krachtige policy engine die de bescherming van data regelt, ongeacht het soort, de locatie of het doel van de data'.

  Volgens CEO Bipul Sinha van Rubrik laat de erkenning laat zien dat Rubrik goed is gepositioneerd om de transformatie van de data management-markt te leiden. 'Klanten stellen steeds hogere eisen aan data management-oplossingen, die verder gaan dan alleen back-up en recovery. Dat we de hoogste score hebben gekregen op het gebied van strategie bevestigt dat we op de juiste weg zijn om door middel van innovatie steeds beter te voldoen aan de vraag van onze klanten'.

  Bron: BI Platform

EasyTagCloud v2.8