Het Business Analytics congres 2016 zit er weer op! Dit jaar stond het thema “Hoe advanced zijn jouw analytics?” centraal. Een dag na het event kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde editie.

Met meer dan 135 deelnemers, interessante praktijkcases van o.a. De Nederlandse Bank, DHL, Amazon en een overvol netwerkplein, werd volop ingegaan op wat predictive analytics voor toegevoegde waarde biedt aan uw organisatie.

Wij kijken terug op een fantastische dag met inspirerende sprekers en deelnemers die naar huis gaan met veel tips & tricks, zodat ze gelijk aan de slag kunnen binnen hun organisatie.

Dit congres gemist? Over 4 maanden staat het volgende Business Intelligence congres alweer op de planning.

360º BI: Hét business intelligence congres 2017

Het Business Intelligence vakgebied bevindt zich op vele vlakken in een transformatie. De technische mogelijkheden nemen toe met Big Data en Analytics maar ook de vaardigheden die mensen nodig hebben om van informatie consument te veranderen in een informatie producent. De vraag naar self-service opties binnen het bedrijf is zo goed als standaard geworden in een situatie waarbij het aantal informatie bronnen alleen maar toeneemt. De klassieke BI omgeving dient zich hier op aan te passen. Uitdagingen genoeg!

Hoog tijd om opnieuw te kijken waar Business Intelligence zich in uw organisatie bevindt.

  • Past de huidige inrichting nog bij de ambities?
  • Welke stappen moeten ondernomen worden om beter in staat te zijn voordelen met data te behalen?
  • Hoe hou je het product van business intelligence betrouwbaar?

Op dit congres staat Business Intelligence Maturity centraal. Diverse business intelligence onderwerpen op het gebied van mens, organisatie en techniek worden besproken en praktijkcases laten zien hoe succes bereikt kan worden.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied, u laten inspireren door andere organisaties en kennis delen? Meld u dan nu aan voor deelname aan dit congres op 7 februari 2017 in Supernova, Jaarbeurs. Ga naar http://www.analyticstoday.nl/events/het-business-intelligence-congres-2017/ voor meer informatie en aanmelden.