IMF Academy Logo Rechthoek

Opleidingen op het gebied van Data Science & Business Intelligence

Om u op het gebied van Data Science & Business Intelligence te blijven ontwikkelen, biedt BI Kring u vanaf heden, in samenwerking met IMF Academy, een aantal interessante opleidingen aan. IMF Academy ontwikkelt en organiseert al meer dan 25 jaar actuele (post-HBO) opleidingen, (certificerende) trainingen en distance learning cursussen met onderwerpen als Internet of Things (IoT), Data Science, Big Data en Artificial Intelligence (AI).

Internet of Things (IoT) certificering

Deze 3-daagse training leidt op voor het wereldwijd erkende, onafhankelijke Internet of Things (IoT) Foundation certificaat.

Data Science & Business Analytics

In deze 10-daagse opleiding (met academisch certificaat) leert u met name data te interpreteren op business relevantie en deze te vertalen naar innovatieve producten en diensten.

Data Science voor Business Professionals

In deze 5-daagse training leert u o.m. de methoden achter Data Science kennen en leert u werken met tools voor data mining, machine learning en visualisatie.

Data Science voor niet-Data Scientists

In deze 4-daagse training leert u als zakelijke gebruiker business data te analyseren, te interpreteren en te visualiseren met behulp van geavanceerde self-service tools.

Certified Data Science Professional

Deze unieke Nederlandstalige opleiding leidt u in 10 dagen (plus 2 examendagen) op tot Certified Data Science Professional.

Certified Business Intelligence Professional (CBIP)

Deze opleiding leidt op voor de titel Certified Business Intelligence Professional (CBIP) van TDWI: de enige officiële en onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence. IMF Academy heeft 3 verschillende opleidingsmogelijkheden op het gebied van Business Intelligence:

Big Data opleiding

Deze 3-daagse Big Data opleiding (incl. examen) leidt onder meer op voor het officiële internationale Big Data Foundation certificaat.

Big Data Steward

In deze 4-daagse training inclusief praktijkexamen wordt u opgeleid tot (Big) Data Steward, de spil in de data-driven organisatie.

Artificial Intelligence (AI) in de praktijk

Een 4-daagse opleiding waarin alle kennis aan bod komt om met Artificial Intelligence (AI) in de praktijk aan de slag te gaan: de technologie, praktische toepassingsmogelijkheden en implementatie van AI.

Bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande opleidingen, wilt u meer informatie over deze opleidingen of u direct inschrijven? Dat kan hier!