www.BI-kring.nl heeft een grote bibliotheek met relevante artikelen, cases, blogs, columns en demo’s op het vakgebied. Deze bibliotheek wordt dagelijks aangevuld en uitgebreid. We hebben de bibliotheek geordend naar de verschillende perspectieven die er op Business Intelligence mogelijk zijn. Dit wijst zich vanzelf maar hieronder volgt toch een korte uitleg. Business Intelligence, of ook wel kortweg BI, kan vanuit verschillende invalshoeken bekeken worden.

Sommigen hanteren een bedrijfskundig perspectief en beschouwen Business Intelligence als het proces van het definieren, vergaren, analyseren en communiceren van strategisch relevante informatie. Anderen praten liever over BI als een verzameling tools, technieken en applicaties; de IT-componenten die het proces mogelijk maken. Hoe u ook wilt kijken naar Business Intelligence: u wilt op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. Waar vindt u een website die u voortdurend helpt uw inzicht in Business, Market en Competitive Intelligence te vergroten? Op deze website bent u aan het juiste adres! BI Kring is de Benelux Intelligence Community die nieuws vergaart en professionals bindt. Op deze website worden haast dagelijks nieuwsberichten gepost, vindt u de persberichten van leveranciers van applicaties en geven ervaren Business Intelligence specialisten hun mening over relevante onderwerpen als data-analyse, -integratie en -beveiliging.
 
Daarbij kunt u eenvoudig een profiel en digitaal netwerk aanleggen, en bieden wij onze leden uitzonderlijke voordelen, kortingen en BI-vacatures. Dankzij BI-Kring bent u bekend met alle in en outs van Business Intelligence en kunt u uw clienten of klanten voorzien van het beste advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die BI Kring u kostenloos biedt? Kies direct uit het menu een onderdeel dat u interesseert en surf vlot verder. Lees het BI-nieuws en breidt uw netwerk uit, of meldt u aan voor een van onze vele interessante seminars rondom Business Intelligence. Bent u wellicht op zoek naar meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een mail via info@bi-kring.nl.