Certified Business Intelligence Professional (CBIP) opleiding

Op 30.01.2018
Hits: 1237

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) opleiding

Hoe verkrijgt u de wereldwijd erkende CBIP titel?
De opleiding tot Certified Business Intelligence Professional bestaat uit twee 5-daagse deelopleidingen, t.w.:

In de 5-daagse opleiding Business Intelligence en Business Analytics wordt het vakgebied uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. In de eveneens 5-daagse opleiding Data Warehousing en Data Management wordt in detail het ontwerpen en implementeren van een data warehouse behandeld. Na het volgen van deze twee opleidingen plus de drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen.

Doelgroep
Deze opleiding is voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van de strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Wij denken dan aan: business- en informatieanalisten, informatiemanagers, architecten, business consultants, data-analisten, data warehouse- en BI-specialisten, marketingspecialisten, en controllers.

Data

U kunt op de volgende data starten met de cursus:
- 14 december 2017
- 30 januari 2018
- 19 maart 2018

Kosten
De kosten van deze 10-daagse Business Intelligence opleiding plus 3-daagse examentraining bedragen € 7.980,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, documentatie, de Certified Business Intelligence examentraining (t.w.v. € 1.875,-) en het CBIP examen (t.w.v. € 975,-).

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website:

http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/certified_business_intelligence_professional_cbip.php

Of neem contact met ons op via 040 246 0220 of info@imf-online.com.