Certified Business Intelligence Professional (CBIP) Compact Training

Op 08.05.2018
Hits: 1468

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) Compact Training

Het ultieme doel van deze Certified Business Intelligence Professional - Compact Training is om u in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het examen. De Compact Training is daarom opgebouwd aan de hand van examenvragen. Daarnaast wordt het vakgebied door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. U leert hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data. Ook het ontwerpen en implementeren van een Data Warehouse komt uitgebreid aan de orde. Behandeld worden onder meer de technieken en methoden om een Data Warehouse te ontwerpen en data te extraheren uit bronnen en te transformeren tot informatie. U leert een Data Warehouse voor uw organisatie te beheren en u krijgt inzicht in diverse DWH architectuurvisies en in het proces om een Data Warehouse te implementeren. Al met al toch een complete Business Intelligence opleiding binnen een beperkt aantal lesdagen.

 

Data
De praktijkgerichte en intensieve Compact Training bestaat uit 5 lesdagen en wordt georganiseerd in Amsterdam. De lestijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur. Tussen de 2 lesblokken in is voldoende tijd gereserveerd om de verplichte literatuur, die bij de Compact Training wordt verstrekt, te bestuderen. De training vindt plaats op 8, 15, 22 en 29 mei en 12 juni 2018.

 

Kosten
De kosten van de 5-daagse CBIP compact training bedragen € 3.980,- (excl. BTW) per persoon. In dit bedrag zijn alle studieboeken, lesmateriaal, lunches, koffie en thee inbegrepen. Het CBIP examen is niet inbegrepen. Het inschrijfgeld voor de 3 CBIP examens bedraagt € 975,- (excl. BTW) per persoon.

 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website:

http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/certified-business-intelligence-professional-cbip-crash-course.php

Of neem contact met ons op via 040 246 0220 of info@imf-online.com.