Ingevoerde opleidingen

 • Op 08.05.2018
  Bij Hooi, 5521 Eersel, Nederland Categorieën: Opleidingen, Business Intelligence
  Deze Business Intelligence (BI) training leidt u in slechts 5 dagen op voor de enige officiële persoonscertificering voor Business Intelligence: Certified Business Intelligence Professional (CBIP) van TDWI!
 • Op 19.03.2018
  Bij Hooi, 5521 Eersel, Nederland Categorieën: Data Science
  In deze 5-daagse training leert u als zakelijke gebruiker business data te analyseren, te interpreteren en te visualiseren met behulp van geavanceerde self-service tools.
 • Op 19.03.2018
  Certified Business Intelligence Professional (CBIP) – hét internationale kwaliteitskeurmerk voor business intelligence Business Intelligence is het vakgebied dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsprestaties door informatie beschikbaar en toegankelijk te maken. De titel Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is in het leven geroepen door TDWI (The Data Warehousing Institute), hét kennis- en expertise-instituut op het gebied van business intelligence en data warehousing. De CBIP titel is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals. De vraag naar gecertificeerde Business Intelligence Professionals wordt steeds groter! CBIP is een wereldwijd aan belang ­winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI-Professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI, een organisatie die in de jaren '90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter. Business Intelligence – hoe verkrijgt u de wereldwijd erkende CBIP titel? De opleiding tot Certified Business Intelligence Professional bestaat uit twee 5-daagse deelopleidingen, t.w.: Business Intelligence en Business Analytics; en Data Warehousing en Data Management.
 • Op 08.05.2018
  Categorieën: Business Intelligence
  In slechts 5 dagen optimaal voorbereid op het CBIP examen! CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI professionals. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI professionals steeds groter. Daarom nodigen wij u en uw teamleden uit deel te nemen aan deze CBIP compact training waarin u in slechts 5 dagen klaargestoomd wordt voor het officiële Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen van The Data Warehousing Institute (TDWI). Certified Business Intelligence Professional (CBIP) compact training – wat leert u? Het ultieme doel van deze CBIP compact training is om u in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het CBIP examen. De training is daarom opgebouwd aan de hand van examenvragen. Daarnaast wordt het vakgebied door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. U leert hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data. In het kader van verdieping op het gebied van Data Analysis & Design als belangrijk onderdeel van het Data Foundation examen, komt uiteraard ook het ontwerpen en implementeren van een Data Warehouse aan bod. Behandeld worden onder meer de technieken en methoden om een Data Warehouse te ontwerpen en data te extraheren uit bronnen en te transformeren tot informatie. U leert een Data Warehouse voor uw organisatie te beheren en u krijgt inzicht in diverse DWH architectuurvisies en in het proces om een Data Warehouse te implementeren. Al met al toch een complete Business Intelligence (BI) training binnen een beperkt aantal lesdagen. Certified Business Intelligence Professional (CBIP) – lesmateriaal De CBIP compact training bestaat uit presentaties en uitgebreid lesmateriaal en bevat een examentraining met tal van oefenexamenvragen. U ontvangt bij deze training tevens de volgende verplichte literatuur: The Data Warehouse Lifecycle Toolkit, Ralph Kimball et al.; en de TDWI CBIP Examinations Guide. Deze publicaties zijn een onmisbare voorbereiding op het officiële CBIP examen van TDWI en zijn daarnaast ook uitstekende naslagwerken met tal van aansprekende praktijkvoorbeelden.
 • Op 19.03.2018
  Wat is een Data Scientist? Een Data Scientist is iemand die grote hoeveelheden data verwerkt uit verschillende (al dan niet gestructureerde) in- en externe bronnen (ofwel Big Data) met als doel deze om te zetten in bruikbare informatie voor het management van een organisatie. Een Data Scientist moet niet alleen kennis van IT hebben, maar ook van bijvoorbeeld wiskunde en techniek. Er is in Nederland (maar ook daarbuiten) een enorm tekort aan gekwalificeerde Data Scientists ontstaan. Om deze reden verwijzen wij graag naar de unieke Nederlandstalige opleiding Certified Data Science Professional, waarin u wordt opgeleid tot een hoog gekwalificeerde Data Scientist. Data Scientists – wereldwijd tekort De vraag naar (ervaren) Data Scientists is zo hoog, dat alom gezocht wordt naar oplossingen. Een van de oplossingen is om zakelijke gebruikers te voorzien van de juiste methodes en tools om zelf analyses te maken. In deze 5-daagse training Data Science voor niet-Data Scientists leren wij u data te analyseren en te visualiseren aan de hand van geavanceerde self-service tools.
 • Op 30.10.2017
  Bij Hooi, 5521 Eersel, Nederland Categorieën: Opleidingen, Big Data
  Ontdek de strategische mogelijkheden van (Big) Data voor uw eigen publieke organisatie!
 • Op 14.05.2018
  Bij Categorieën: Opleidingen, Big Data
  Deze Big Data opleiding (incl. examen) leidt onder meer op voor het officiële internationale Big Data Foundation certificaat
 • Op 01.02.2018
  In deze Data Science opleiding wordt u opgeleid tot Business Data Scientist en leert u m.n. data te interpreteren op business relevantie en deze te vertalen naar innovatieve producten/diensten.
 • Op 30.01.2018
  Bij Centraal in het land Categorieën: Opleidingen, Business Intelligence, Big Data
  5-daagse opleiding over Business Intelligence en Business Analytics
 • Van 14.12.2017 14:25 tot 25.01.2018 16:25
  In deze opleiding over Business Intelligence en Business Analytics leert u hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data.
 • Op 18.01.2018
  Deze Business Intelligence cursus plus de CBIP examentraining is een uitstekende voorbereiding op de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examens van TDWI.
 • Op 30.01.2018
  Bij Centraal in het land Categorieën: Opleidingen, Business Intelligence, Data Science
  Deze opleiding leidt u op voor de enige officiële ­persoonscertificering voor Business Intelligence: Certified Business Intelligence ­Professional (CBIP) van TDWI.
 • Op 12.01.2018
  Deze unieke Nederlandstalige opleiding leidt u op tot Certified Data ­Science Professional (CDSP)
 • Op 22.01.2018
  Categorieën: Data Science
  Data Intelligence is de verzamelnaam voor alle activiteiten rondom data. Business Intelligence richt zich op wat u vanuit de business nodig heeft om succesvol te zijn en wat u van data kunt verwachten. Data Intelligence zoomt verder in op de rol die data daarbij spelen en hoe je data structureert en organiseert. Het gaat daarbij om het analyseren en structureren van data en de instrumenten die u daarbij kunnen helpen; van data warehouse tot data lake of data vault en van real time analytics tot pervasive intelligence. Door slim, maar ook verstandig met data om te gaan kunt u op uw data vertrouwen en bouwen en business modellen rondom data inrichten.
 • Op 22.03.2018
  Bij Hooi, 5521 Eersel, Nederland Categorieën: Data Science, Data Science, Big Data
  Kennis van R is het fundament van business analytics! In 4 dagen tijd leert u data te analyseren en te visualiseren met R.
16 595 eventscdc016edf463862f5537215e69264d41